15. marraskuuta 2013

Vanhoja kirppuja.

Tässä jo vanhempia kirppulöytöjäni, joita en ole muistanut kuvailla aikaisemmin. Kuvat ovat taas erittäin kehnoja, koska valoisuus on mikä on ja kamera on mikä on. ;D

 

Erik Koldin ruskea kukkapurkki. Hintalapusta jäi taas tollanen hirvee jälki, jonka yritän vielä irrottaa jollain ilveellä irti tuosta. Ärsyttää älyttömästi jotkut kirppareiden hintalaput, jotka pilaavat tuotteet, vaikka kuinka yrittäisi irrottaa ne hellävaroen. Ruokaöljyllä olen saanut aika monta sitkeää hintalappua irti, mutta kaikkia en aina silläkään.

 

Munakupit. Sarjassamme, en niillä mitään tee, mutta kun oli niin söpöt! :D :D

 

Ihanaa tilkkukangasta (taas!), joka on ilmeisesti Tampellaa? Tietääkö joku tarkemmin?
(Tämä siis ilmeisesti Tampellan, lappi Metsovaara design!!)

 

Iso kasa retro tyynyliinoja, menee varmaan ompeluksiin.

6 kommenttia:

 1. Ootko kokeillu sinolia hintalappujen liiman poistoon? Mulla oli kerran yhdessä tarjottimessa joku 30 vuotta sitten kuivunut tarran liima ja sekin lähti hienosti ja hellävaraisesti pois. Sehän on jonkinsortin alkoholia, ei tee mitään muoville, maalille, yms.

  Määki tein tännään "mihinkään en tarvii, mutko on söpö" -ostoksen. Postaan siittä kans kohta. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kokeillut Sinolia. Pitäsköhän mennä ostaan. Mulla on edelleen yksi henkari, jossa on hintalappu paikoillaan, kun en oo saanut sitä millään pois. Harmittaa.

   Joskus on vaan pakko tehdä noita "turhiakin" ostoksia. :D

   Poista
 2. Voi jukranviti tota vasemmanpuoleista tyynyliinaa! :O
  Yks mikä on kanssa aika tehokasta ainetta on saippuavilla. Sillä oon pessy nokisia kattiloita ja sitten kanssa hinkannu irti pilttipurkeista etikettiliimoja kun tein itte kuorinta-aineita viime jouluks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko tuota turkoosia jossa on ruusuja? Sä saat sen kyllä jos haluat. Mä en niin diggaile siitä. :)

   Poista
 3. Luin vasta jostain vinkin hintalappujen ja liimojen irrottamiseen: tavallinen margariini! Kokeilin heti yhteen muovirasiaan, josta olin yrittänyt öljyllä liotella tarraa turhaan pois ja ihme ja kumma, tepsi tehokkaasti! Vedin ohuen kerroksen margariinia voiveitsellä tarran päälle ja 10 minuutin päästä sen kun pyyhkäisi voit tarroineen pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kokeilla tuotakin. Kiitos vinkistä!

   Poista