26. marraskuuta 2013

Pikkuhaarukat.

Kirpparilta taas.

 

Kaksi Marimekon kankaasta tehtyä sohvatyynynpäällistä, yhteensä 2€.

 

Kivat pikku haarukat, jotka löysin viimeinkin sopivalla hinnalla. Nämä alkuperäispakkauksessaan ja hyvässä kunnossa olevat haarukat maksoivat 1€. Näidenkin arvo on huomattu ja hinnat ovat nykyään pilvissä.

 
 

 

Tämän kannun uskallan ehkä esitellä täällä, koska olen melko varma ettei äitini lue blogiani. Pitkän etsinnän tulos on päättynyt. Äitini on etsinyt tätä Lomonosovin kukkokannua jo pidemmän aikaa, mutta kirppareiden hinnat ja tarjonta on ollut huonoa. Nyt löytyi tietääkseni juuri se koko mikä pitääkin (pienempi jo löytyykin) ja hintakin oli kohdillaan. Tämä menee pukinkonttiin. :)

4 kommenttia:

 1. Äitilläs on hyvä maku ko keräilee Lomonosoveja. Toi kukkokannu on kyl niin ihana. Ja noi haarukat on kivat. Mullaki on alkuperäsesä paketisa pikkuhaarukoita, pitäisköhän myydä pois ko vaan lojuvat nurkisa? Hauska toi uusi otsikkokuva. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se oikeastaan keräile Lomonosoveja, mutta noi kukkokannut on jotenkin sen mieleen. :)

   Mä tykkään kans otsikkokuvasta, vaikka itse sanonkin! Siitä tuli tosi hauska!

   Poista
 2. Ihanat pikkuhaarukat!
  Minusta on hauskaa, että kirppislöytöjä voi antaa joululahjaksi. Sovimme joskus siskojen kanssa, kun ideapankkimme itsetehtyihin lahjoihin surkastuu, niin ostamme toisillemme kirppikseltä joululahjat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut perheen kesken jo monta vuotta ideana, että annetaan lahjaksi vain kirpparilta löytyneitä lahjoja tai itsetehtyjä. Itse en edes enää halua mitään uutta. Tietysti on myös niitä sukulaisia/ tuttavia, joille ei voi kuvitellakaan antavansa kirpparikamaa lahjaksi. Olen alkanut käännyttämään anoppiakin kirpparin saloihin ja annoin sille viime jouluna kirpputorilta muutamalla eurolla ostetun (varmaan kerran luetun) kirjan, mistä se tykkäs. Mun piti kuitenkin kertoa sille, että se on kirpparilta ja pelkäsin reaktiota, mutta hän ottikin sen positiivisesti! Oli innoissaan miten näin uudenkarhean kirjan sai kirpparilta parilla eurolla. Jes! :D
   Lapsille onkin sitten paljon haastavampaa löytää kirpparilta lahjoja, koska joululahjalistalta löytyy mm. Star Wars-legoja, joihin en ainakaan itse ole vielä koskaan törmännyt kirpparilla. ;)

   Poista