1. marraskuuta 2013

11 haastetta.

Sain Sinisen siiven satuja Annalta 11 haasteen-projektin, jota en kokonaisuudessaan jaksa alkaa tekemään, mutta Annan tekemiin kysymyksiin voisin vaikka vastailla.

1. Mikä on joulussa parasta?
-Se joku erityinen tunnelma, pimeys ja kynttilät.

2. Jos sinulla olisi huomenna vapaapäivä, miten käyttäisit sen?
-Huomenna on vapaapäivä ja siitä eteenpäin "vapaapäivät" taas jatkuvatkin määrittelemättömän ajan kun työttömänä olen. Huomisen päiväni yritän käyttää itseni parantelemiseen.

3. Mikä on viimeksi lukemasi kirja?
-En ole tainnut koskaan mitään kirjaa lukea loppuun asti, mutta viimeksi olen lukenut J.K.Rowlingin Paikka vapaana.

4. Teetkö usein heräteostoksia? Mitä viimeksi?
-Nykyään harvemmin. Nuorempana tuli tehtyä heräteostoksia enemmänkin. Ei tule mieleen nyt mitään viime aikojen heräteostoksia.

5. Millainen on pukeutumistyylisi?
-Tykkään persoonallisista vaatteista, joissa on joku juju. Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän arvostaa sitä, että vaatteessa on mukava oleskella. :) Oon tykännyt aina Meri-Tuuli Lindströmin tyylistä. Se on sellainen sopiva sekoitus grungea, rokkia ja hippikeijutyttöä. ♥

6. Lempipaikka kodissasi?
-Tää on tosi vaikea, koska mulla ei oikeastaan ole mitään erityistä lempparipaikkaa kodissamme. Jos kuitenkin olisi pakko valita joku, niin sen aiemmin esittelemäni sohvanurkkauksen lisäksi oma askartelupöytäni on sellainen paikka missä on kiva väkästellä kaikkea.

 7. Suosikki ja inhokki kotityö?
-Suosikkikotityöt on varmaan pyykin- ja lattianpesu ja inhokki ruoanlaitto. (monella muulla nämä varmaan menisi toisinpäin!)

8. Mitä harrastit lapsena?
-Ohhoh, vaikka mitä. Esim. kuvataidekerhoa, muskaria, kuoroa, lentopalloa, jääkiekkoa jne. Aikuisiällä ei olekaan tullut harrastettua niin paljoa. Tais tulla överit lapsena ja nuorena.

9. Millaisessa paikassa asut?
-Mukavalla sijainnilla varustetussa rivitalokolmiossa ahtaasti.

10. Mitä näet lähimmästä ikkunasta?
-Meidän ulkovaraston.

11. Mitä odotat eniten seuraavalta vuodelta?
-Ainakin että olisin terveempi kuin tänä vuonna ja tietysti vähän jotain tuloja olisi kiva saada. Onhan niitä tosi suuriakin haaveita. Esim. se omakotitalo. Se taitaa kuitenkin olla vielä monen vuoden päässä. Yksi juttu minkä aiomme toteuttaa ensi vuonna, on ulkomaanmatka. Ne rahat revitään vaikka mistä, mutta johonkin on pakko päästä.

Mukavaa Halloweeniä!
[Meillä piti olla huomenna Halloween-kemut, mutta olemme taas kipeinä miehen kanssa, joten jouduimme perumaan kekkerit. Arvatkaa harmittaako ihan vietävästi!!]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti