12. lokakuuta 2013

Mahtiksella taas.

Käytiin tänä vuonna todennäköisesti viimeisen kerran sillä mahtikirpparilla, mistä ei tyhjin käsiin kotiin tulla ja naurettiin siskon kanssa, että korin sijaan pitäisi varmaan ottaa ne kärryt siitä eteisestä. ;D

 

GWS:n ihana turkoosi purnukka.

 

Pieni lampunvarjostin. Tämä menee tuunauksiin.

 

Primaveran hyväkuntoinen iso liesisuojus.

 

Tuo söpöskä sininen Jolly-Dolly, joka minulta on vielä puuttunut sekä Orthexin keltainen pikkurasia.

 

Ja sit tää! Aivan mieletön peili, mihin saa sisälle vanulappuja ja ne saa sit tosta edestä vedettyä käyttöön. Katselin tätä samaista vehjettä varmaan vuosi sitten samalla kirpparilla, mutta siitä uupui hinta eikä kirpparinpitäjällä ollut kiinnostusta selvittääkään sen hintaa. Jäin harmittelemaan sitä silloin. Nyt oli hintalappukin mukana ja se lähti mukaan kahdella egellä.

 

Arabian kuppipari. En tiedä nimeä.

8 kommenttia:

 1. Ai että, en ole itse hetkeen ehtinyt kirppareille ja nyt alkaa tuntumaan, että olis ihan pakko päästä. Hienoja löytöjä, jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on kyllä ihan järkevääkin pitää vähän taukoa kirppareilla käymisessä. Pienen tauon jälkeen se on vieläkin mukavampaa!

   Poista
 2. Tosi hienoja löytöjä! Ja olipa kiva nyt vihdoin saada selville tuon peltipurkin valmistaja, me ollaan sitä koitettu selvitellä jo vuosikaudet muttei olla viisastuttu ollenkaan, paitsi nyt. Kiitos. :) Mä olen jotenkin aina kuvitellut sitä tanskalaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkin pohjassa ei lue mitään, mutta olen nähnyt näitä netissä myytävänä sen merkin alla. Joku saa korjata jos tietää, ettei purkki olekaan Suomalainen! :)

   Poista
 3. jos omistat sellasen pattereilla toimivan nukkaleikkurin, niin sillä saa nuista jollydollyista kätevästi kaikki nukat :) ja muutenki tosi kätevä se laite!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa olen omistanutkin, mutta heitinköhän sillä vesilintua, kun tuhosin sillä yhden vaatteeni tässä muutama vuosi sitten...? :D

   Poista