1. syyskuuta 2013

Syyskuu.

Se on sitten syyskuu. Mulla alkaa huomenna työkokeilu, mutta ei onneksi jännitä yhtään, koska pääsin jo tällä viikolla yllättäen pariksi päiväksi sijaiseksi samaan paikkaan, johon olen menossa töihin. Katotaas paljonko ehdin/jaksan käydä enää kirppareilla työpäivien jälkeen.

Eilen kävin muutamalla kirpparilla, kun pääsin yksin kierteleen rauhassa. Piti käydä Siivouspäivän kohteissakin, mutta en ehtinyt kun meillä on lasten uusi harrastus lauantai-aamuisin ja siellähän menee aina aikaa.

 
Tämä itsetehty pyyhe on aivan tajuttoman hyvä idea keittiöön! Yritän varmaan tehdä näitä itsekin, koska nämä ovat oivia lahjoja vaikkapa pukinkonttiin! Tämä yksilö maksoi euron ja on tosi siisti ja nätti. Tuskin on käytetty koskaan.

 

Löysin meille ensimmäiset tällaiset kukka-atomit, vai mitä nää nyt onkaan. Kivoja kuitenkin.

 

Kaksi söpöä kankaista tablettia.

 

Aarikan vauvanlelu.

 

Arabian kuppi kokoelmiini. Tuo reunakuvio on todella kaunis.

 

Ja Tammen kultainen kirja löytyi anopin kätköistä. Tämä on mieheni lapsuudesta.

4 kommenttia:

 1. Jännityksellä ootan lisää uutisia työkokeilusta! :) Eikä se työntouhu hidasta yhtään kirpparikäyntejä -päinvastoin! Aamuvuorot on hyvinkin tehokkaita kirppispäiviä. ;)
  Toi pyyheidea onkin kiva! Just ennenku avasin koneen, mietin mitähän mä kaikilla niillä pyyhkeilläkin teen, mitä oon hamstrannut. Mut tota vois kyllä koittaa! Ei kai se kovin vaikeeta voi olla... (Kuuluisia viimeisiä sanoja..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä kirppareille enää ehdi sillä tavalla. Teen pääsääntöisesti vain yhtä vuoroa työkokeilun ajan, joten kirppareille ei enää ehdi samaan tahtiin, kun illat on sitten täynnä harrastuksia. :D

   Poista
 2. Nuo Tammen kultasiet kirjat ovat ihania...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tosin olen huomannut, että jotkut niistä saduista on tosi kivoja ja jotkut hieeeman outoja meidän makuun. ;)

   Poista