26. syyskuuta 2013

Jollekin vauvelille.

Jossakin vaiheessa on vain päästettävä irti. Meillä se kolmannen lapsen toive hiipui tänä kesänä. 8½ vuotta hedelmöityshoitoja, pettymyksiä ja ilojakin. Se on loppu nyt. Vauvanvaatteet menevät varastoon odottamaan lastenlapsia tai jotain muita ihania vauvoja. Samaan aikaan ihanaa ja kamalaa sekä erityisesti vapauttavaa.


6 kommenttia:

 1. Olen pahoillani. Uskoisin tietäväni, mitä olet käynyt läpi. Meillä tosin hoitoja on takana vasta lyhyempi pätkä ja yhtään lasta ei olla vielä syliin saatu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen tuskan tietää vasta kun sen on itse kokenut. Harmi, että teilläkin on vaikeuksia tämän asian suhteen. Toivon että te vielä saisitte oman käärön, tavalla tai toisella.

   Poista
 2. Olen kanssa pahoillani! Meillä on yksi lapsi, ja pahoin pelkään, että toista ei tule. Ihania lastenvaatteita sulla. T. Maija / http://variplantti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki olemme maailman onnellisimpia ihmisiä kun olemme kaksi ihanaa lasta saaneet. Monet eivät saa sitä yhtäkään. Ja lapsemme ovat meille tärkeintä koko elämässä.

   Poista
 3. Kurjaa, ettei toive kolmannesta oo toteutunu. :-(
  Kauheen paljon ihanuuksia sun kuvissas. Mää oon täsä kans miättiny, että mitä teen retroille vauvanvaatteilleni. Tekis mieli säästää ne, mut onko ne jo ihan haperoita parinkymmenen vuoden päästä? Ja ehkä meijän mukulat ei halua niitä lapsillens. Meneeks ne haaskoon jos säästän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän noi vaatteet oo varmaan mitään parinkymmenen vuoden päästä. Ehkä nuokin pääsevät sitä ennen jollekin muulle vauvalle. :)

   Poista