4. syyskuuta 2013

Eläintarha.

Kyllä väsyttää työpäivien jälkeen. Enkä ole todellakaan ehtinyt kirppareille. Noh, viikonloppuna asia korjaantuu kun koitan pyrkiä tervehtimään äitykkää peräkonttikirpparille Tampereen Keskustorille.

Jotain kivaa olen kuitenkin saanut, vaikken ole kirppareille päässyt. Ostin netistä ihanalta ihmiseltä Eläintarha-kangasta. Meidän nuorempi heti huusi, että haluaa tästä peiton! Sen verta vähän kangasta kuitenkin on, ettei siitä peittoa ihan saa. Täytyy keksiä jotain muuta.

 

Ja sitten aivan mahtava juttu! On meinaan mennyt oppi perille, kun yksi päivä töistä tullessani mies sanoi, että tuuppas kattoon mitä sulle dyykkasin...Livalin ruskea lamppu! Se on vaan purettu nyt osiin, koska oli niiiin likainen. Ja mies aikoo vaihtaa siihen jonkun osankin. On mulla vaan mahtava ukko-kulta! ♥♥♥4 kommenttia:

 1. Hih, kyl ne miähet saa koulutettua oikeille tavoille. Määki tykkään tosta eläintarhakankaasta, olis kiva joskus törmätä siihen. Ennää en viitti ostaa netista mittään (ainakaan toivottavasti en osta enää).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joskus koulutus osuu kohilleen. ;)
   Toi tais olla mun eka retrokangas, jonka ostin netin kautta. Muut onkin onneksi löytynyt livekirppareilta.

   Poista
 2. Tuo eläintarhakangas on syy siihen, miksi musta tuli hullu kangashamsteri. Täytyykin kertoa siitä jossakin postauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas! Jään odotteleen postausta tästä aiheesta! :)

   Poista