12. elokuuta 2013

Toiveita.

Antakaas vinkkejä, rakkaat lukijani, mistä te haluatte mun bloggaavan! Välillä tuntuu, että blogini on täynnä kirppisostoksia, mutta haluaisitteko te nähdä ja/tai lukea jotain muutakin? Toiveita kehiin! Kiitos etukäteen!
♥♥♥


8 kommenttia:

 1. Uutena lukijanasi en osaa sanoa tuohon mitään...tai no, tykkään lukea kirppijuttuja...itsekkin kovana kirppareilla kiertelijänä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkan siis ainakin kirpparijuttuja. :D

   Poista
 2. Ei täsä blogisa oo mittään vikkaa tämmäsenä. Mullekki tullee välillä turhautuminen oman blogini kans, että ompas ykstoikkosia juttuja.
  Voisithan sää vaikka esitellä sulla eniten käytösä olevat retrotavarat ja kertoo mitä kaikkee sää niillä teet. Mää voisin tehrä saman. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että blogi on kiva tällaisenäkin! :)
   Täytyykin miettiä, jos vaikka esitteliskin jotain retrotavaroita!

   Poista
 3. Minä tykkään blogistasi juuri kirppislöytöjen, retrotavaroiden ja muiden keräilykohteittesi takia. Blogissa on sopivasti tekstiä ja ihania selkeitä kuvia, värit miellyttävät ja sujuva kirjoitus. Mutta tuskin jättäisin blogiasi lukematta, vaikka kirjoittelisit muustakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihanaa saada tällaista palautetta. Kyllä näillä jaksaa taas jatkaa blogin kirjoittelua! Kiitos tintti! :)

   Poista
 4. Muiden kirppisbongaukset jaksavat aina vaan kiinnostaa. Jatka vaan samaan malliin. Ja tuo Maijan retrotavaraesittely oli hyvä idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla! Jatkan siis kirppislöytöjen esittelyä ja koitan välillä keksiä myös jotain muuta aiheeseen sopivaa. :) Ja retrotavaraesittely on jo mietinnän alla.

   Poista