1. elokuuta 2013

Teippejä.

Olen pähkäillyt tuon seinähyllyni väriä siitä asti kun rahtasin sen keittiööni. Valkoinen hylly valkoista seinää vasten ei oikein nappaa. Väliaikaisratkaisuksi keksin hyllynreunapitsit. Teippitarhasta löytyi mieleistä. Tosin väriä valkkailin taas monta päivää ennen kuin päädyin ruskeaan. Aika kiva tuli. Voi olla että hylly saa jäädäkin valkoiseksi. :)
Tajusin yhtäkkiä, että Teippitarhasta saa myös ♥ Minä perhosen ♥ teippejä. Olisin halunnut ne kaikki, mutta rahapulan vuoksi valkkasin nyt vain yhden. Keltaisen tietenkin. :)
4 kommenttia:

  1. Siis onks toi pitsi teippiä? Mää en oo oikeen ymmärtäny tota ihmisten teippivillitystä, mut nyt tais löytyä mullekki sopiva teippi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on tosiaan teippiä! Siellä Teippitarhassa on muunkin värisiä pitsiteippejä. Mä esim. pähkäilin kauan, että otanko vihreää vai tota ruskeaa. Mutta tykkään kyllä tosta ruskeasta nyt hyllyjen reunassa. Multa löytyy noita mt-teippejä jo ihan mukavasti. Mä askartelen niistä kaikenlaista ja koristelen eri paikkoja meidän asunnossa. Ne on kätsyjä kun ne saa yhtä nopeasti ja vaivattomasti pois, kun ne on laittanutkin. Eli niistä ei jää mitään jälkiä pintoihin, niin kuin tavallisesta teipistä. Siksi ne on niin huippuja! :)

      Poista