25. elokuuta 2013

Syysrestauranta.

Eilen se oli. Syysrestauranta Kangasalla. Minun piti alunperin mennä sinne jo heti aamusta, mutta tulikin sitten vähän muita hommia, joten pääsin paikan päälle vasta kymmenen maissa. Varmaan oli moni aarre mennyt jo heti aamusta, mutta ajattelin, että kyllä siellä varmasti mullekin vielä jotain löytyy. Olin tällä kertaa hyvinkin maltillinen ostoksieni suhteen. Monta kivaa juttua jätin sinne mm. liian korkean hinnan takia.


 

 Tatu ja Patu supersankareina kirjaa olen metsästänyt lapsille vähän aikaa, enkä todellakaan kuvitellut että löytäisin sen juuri Restauranta-päiviltä. Yksi Tammen kultainen kirja kotiutui meille, ihan vain sen takia, että se on numero 1, ja sitä ollaan etitty. Mikki Perushiiri onkin sitten yhdeltä pihakirppikseltä meidän läheltä.

 

Vähän likainen vaunulelu ja hauska kaksivärinen pikkupeili. Toiselta puolelta keltainen, toiselta oranssi. Molemmista tinkasin aika hyvin hintaa alaspäin.


 

Tässä kuosissa ihastuin tuohon bambiin. :)


Ihana 60-lukulainen kankaanpala. Tällä naisella oli ihania vanhoja kankaita vaikka kuinka paljon, mutta siinä oli niin paljon porukkaa kaivamassa niitä kankaita, etten jaksanut alkaa taistelemaan niistä muiden kanssa.

 

Marimekon Melooni-kankaasta tehty pöytäliina.


Ja sitten THE löytö. Lasten huoneeseen niin täydelliset syksyverhot. Mies sanoi, että jos asuttais Venäjällä niin näitä ei saisi edes laittaa ikkunaan, kun näissä on "sateenkaari". :D

Huomatkaa; ei yhtään astiaa tällä kertaa! Päätin, että ostan vain ja ainoastaan vihreää Sarvista tai sit Miranda-kulhon, enkä löytänyt kumpiakaan.

8 kommenttia:

 1. Mä taisin nähdä, kun ostit siltä mummelilta tuon sinisen kankaanpalan. :) Itse kaivoin sillä hetkellä juurikin kangaslaatikoita. Hieman huonosti ne oli esillä, niin en jaksanut kovinkaan hyvin tutustua tarjontaan. Verhot löysin kuitenkin toiselta myyjältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, mut on nähty! Aika jänskää. :) Siinä myyntipaikassa oli kaikenlaisia kivoja kankaita, mutta aina ei jaksa alkaa penkomaan.
   Kiva että sä löysit verhot.

   Poista
 2. Kukkakangas on ihana ja sateenkaarikangas on tosiaan löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä kun jonain kertoina löytyy vaan astioita ja joskus vaan kankaita. :)

   Poista
 3. Oi mitä kankaita! Meillä oli mamma ja pappa, ja sit tuli viälä kääkkä ja paapoo. Olis ollu hankalaa jättää viaraat yksin ja häipyä rompetorille. Mut toisaalta, ei ne nyt niin viaraita ollu... Onneks kohta on taas kesä ja kesärestauranta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi on kohta taas kesä! :DDD

   Poista
 4. Muistin jopa tulla kuikuilemaan ootko tehnyt löytöjä! :)
  Minkävärinen Miranda sulla on haussa?

  - Hanna

  VastaaPoista
 5. Kirkasta Mirandaa olen etsinyt, mutta kaikki ne värit on tosi söpöjä.

  VastaaPoista