13. elokuuta 2013

♥ Småfolk ♥

Meidän perheen ehdoton lastenvaate suosikkimerkki on Småfolk. Tuotteet ovat hyvälaatuisia (ennen niistä lähtivät värit, mutta ei enää nykyään) ja pehmoisia päällä. Itse tykkään myös siitä, että Småfolkin vaatteista löytyy paljon retrohenkisiä aiheita.

 
 (oho! onpas sinipainotteista, vaikka harvemmin oikeasti ostan sinisiä vaatteita lapsille.)

 

Toinen suosikkimme on Lasten Metsola, kuosiensa takia, mutta valitettavasti laatu ja palvelu on siellä huonontunut merkittävästi. Ensinnäkin laatu on todella vaihtelevaa ja toiseksi, en ole vielä kertaakaan saanut oikeaa tuotetta tilatessani heidän nettikaupastaan. Tälläkin kertaa tilasin neljä tuotetta aleista, ja yksi niistä oli väärä ja yksi "rikki", jonka kuitenkin pidin, koska en jaksanut enää alkaa sitäkin palauttamaan, kun huomasin pienen vian vasta, kun olin jo pessyt tuotteen. Käytettynä olen kuitenkin ostanut paljon Lasten Metsolaa kirppareilta ja muualta, jos on tullut vaan vastaan.


4 kommenttia:

 1. Voi kauheeta! Mää tilasin just siskon kans mukuloille Metsolasta vaatteita, mitä mahtaa paketista löytyä... Taitaa olla eka kerta ko tillaan uutta vaatetta, mut ko aattelin että alennuksessa tulee halvemmaks ko ittetehty. Hyvä jos Småfolkin värit on ruvennu pysymään. Mää en oo niitä pahemmin ostanu, ko ovat aina olleet kirppiksellä niin kulahtaneita. Niitten kuasit on kyl aina miällyttäny muakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että teille tulee oikeita tuotteita ja vieläpä ehjiä sellaisia. Mulla ei ole vielä onnistanut. Ja olen kuullut samaa muiltakin tilaajilta. :/

   Poista
 2. Hain paketin, kaikki tuatteet oli oikein ja viälä ehjiäkin. Mulla tais olla tuuria!

  VastaaPoista