4. elokuuta 2013

Pihakirppis on ohi.

Eilen oli meidän suuri pihakirppiksemme. Hirveä työ tehtiin, kun pari viikkoa tyhjennettiin kaappeja ja varastoja ja sitten tietenkin lajiteltiin tavarat omiin kategorioihin ja osa myös hinnan mukaan. Monta tuntia laiteltiin hyllyjä ja rekkejä. Ja montako asiakasta kävi...kourallinen! Ei mennyt ihan putkeen. Oli melko varmasti viimeinen kerta kun rupean uudestaan järkkäileen samanlaista tapahtumaa. En tiedä mikä meni sitten pieleen? Kovasti mainostettiin joka puolella. Käytiin levittelemässä paperisia mainoksia ympäri kaupunkia, mä jopa askartelin sellaiset pienet mainokset ja jaoin ne meidän taloyhtiön postilaatikoihin, eikä YKSIKÄÄN ihminen tullut meidän taloyhtiöstä kirpparillemme. Oikeesti harmittaa tosi paljon, mutta tulipahan taas siivottua kaappeja. Moni kaveri ja tuttava lupasi tulla, ei paljoo näkynyt.
 

6 kommenttia:

 1. Ihan sama homma tehtiin vuosi sitten äidin ja siskojen kanssa. Laitettiin ilmoitus lehteen ja jaettiin mainoksia monta sataa kpl ihmisten postilaatikoihin ja lisäksi vielä kauppojen ilmoitustauluille. Joitakin ihmisiä tuli lähialueelta kahville, mutta tavara ei oikein mennyt kaupaksi. Päivä oli mukava, mutta kovin työläs, joten taidan jatkossa myydä rojujani facebook kirppiksillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän se taitaa olla. Mietittiin myös, että ilma taisi olla liian hyvä. Oli niin kuuma, ettei ihmiset varmaan jaksaneet lähteä liikkeelle. Kerran aikaisemmin pidettiin monta vuotta sitten pihakirppis vanhempieni naapurin kanssa, eikä mainostettu sitä mitenkään. Laitettiin vaan portille kyltti, että pihakirppis. Mielestäni siellä kävi paljon enemmän porukkaa kuin eilen! :D

   Poista
 2. No on teillä ollu iso pihakirppis! Mun mielikuva pihakirppiksistä on se, että enintään kahdella pöydällä on jotain muovikuppeja. Jos muillakin on sama käsitys, eikä helteellä viitti vaivautua paikalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, kolmen talouden tavaraa kuitenkin, joten kyllähän tota tavaraa riitti. Meillä päin kyllä pihakirppikset on kyllä aika isoja, joten en usko että siitä on ollut kyse. Harmittaa silti.

   Poista
 3. Me ollaan tässä kanssa naapurien kans mietitty että pihakirppis olis kiva, vaan just kans pulmana se että miten mainostaa. Ja että tuleeko kukaan jos on vain yksi talo mukana.. Ensin pitäis saada koko kaupunginosaan jakoon että sinä päivänä tapahtuu ja sitten kuulemani mukaan esim. yhdessä kaupungissa jaettiin vihreet ilmapallot jotka piti sitte johonki portinpieleen kiinnittää merkiks että siellä on kirppistouhua. (Kyseessä siis jonkun muutaman kadun kirppisprojekti).
  Tänään ku olin puistossa myymässä niin naapurimyyjä sano että hänen tuttavarouva oli antanu kans jtn astioita myytäväks. Ei kuulemma kehtaa itte tulla kun voi näkyä tuttuja vaikka! Meitä on moneksi -ei oo kierrätysaate vielä ihan kaikkin juurtunu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut myös joskus mukana sellaisessa pihakirppiksessä, jossa yksi pitkä katu päätti yhdessä pitää kirpparin. Olin siellä myymässä (vaikka en asunutkaan sillä kadulla) ja siellä riitti kyllä porukkaa tosi paljon. Sain melkein kaikki tavarani myytyä siellä. Joskus vaan onnistaa ja joskus ei.
   Ja juu, tunnen paljon ihmisiä, jotka eivät esim. voisi itse ostaa mitään kirpparilta. Se ajatus ei ole mennyt minun päähäni koskaan?

   Poista