6. elokuuta 2013

Lempipaikka-haaste.

Sain mielenkiintoisen haasteen Hattaralandian Jaanalta, jonka aion nyt toteuttaa. Kiitos Jaana! Sinulla on ihanan värikäs ja lämmin blogi.

Haasteen säännöt:
- Kerro kuvin ja sanoin, mikä on kotisi lempipaikka ja miksi
- Jaa haaste eteenpäin viidelle valitsemallesi blogille
- Muista kiittää haasteen antajaa
 
Ensinnäkin oli vaikeaa keksiä lempipaikkaa kotoa, koska en haluaisi enää asua tässä asunnossa. Olosuhteiden pakosta joudumme asumaan nyt liian pienessä asunnossa, kaukana meidän unelmatalosta.
Täällä nyt kuitenkin asutaan, eikä sille mitään voi, niin olen yrittänyt tehdä pieniä tunnelmallisia sopukoita pitkin asuntoa, joissa on nättiä ja tunnelmallista.

Tässä nyt sitten oma sopukkani, jossa on mieheni isovanhempien vanha puusohva. Tykkään siitä aivan hurjasti. Aina kun ehdin, niin köllähdän sohvalle tablettini kanssa lukemaan lempiblogejani tai sitten jotain kivaa lehteä tai kirjaa.


 

(Ja jottei totuus pääsisi unohtumaan, niin kuvausta varten roudasin tuosta väliköstä pois meidän jumppalaitteen, pyykkitelineen sekä valtavan ison jalkkiskassin, joka on täynnä jalkkispaitoja ja muuta valmentajan kamaa. Mieheni kun
valmentaa futista pikkupojille ja välillä nuo tarvikkeet ovat meilläkin. Joo, ehkä me tarvittais isompi asunto! ;) Voinhan silti aina haaveilla, että tämä soppeni olisi joka päivä yhtä söpönen!
)


Jaan haasteen eteenpäin seuraaville blogeille:

10 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Tartteeki alkaa miettimään, että mikä on mun lempipaikka. Tuntuu ko se olis koko koti.
  Ihana puusohva, siinä varmasti viihtyyki. Ihania kuoseja. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon pyrin minäkin...että koko koti olisi sitä lempipaikkaa! :)
   Puusohva on kyllä mieleinen. Siitä saa sängynkin. Mun mies on nukkunut siinä lapsena käydessään mummollaan ja ukillaan.

   Poista
 2. No jopas tartuit nopeasti haasteeseen. :)
  Ihana sohva ja herkkuja kankaita, kyllä tuossa kelpaa köllötellä. Sulla on samanlainen bambi ku mulla! Mulla on vaan vihreä.
  Ekan kuvan yläosassa pilkistää hienot sarvet! Onko ne maalattu valkoisiksi, vai näyttääkö vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, työttömällä on aikaa! ;)
   Bambi on joululahja parin vuoden takaa. Mun sisko on tehnyt sen itse. Siis ommellut sen kasaan. :) Meiltä löytyy myös musta bambi, se on vaan eri kankaasta kuin tuo oikea.

   Joo sarvet on Kuusamolaiselta porolta. Ja ne on tosiaan maalattu valkoiseksi. En huolinut niitä meidän seinälle omalla luonnollisella värillään. :D

   Poista
 3. Ihana köllöttelynurkkaus! Ja kiitos kivasta haasteesta. Täytyykin ryhtyä kuvaamaan :)

  VastaaPoista
 4. ♥ Ihana sohva tyynyinensä! Ja kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 5. Ihana, houkutteleva sovhanurkka! Meillä taitaa olla mökillä samanlainen sohva ja miulla itelläni penkkien pehmusteina tuota samaa kangasta jota siulla, mutta vaaleansinisenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nähnyt noita sohvia aika monellakin. Taisi olla aika suosittu ja yleinen sohva johonkin aikaan. :)
   Jos tarkoitat tuota keltaista kukkakangasta, niin ostin sen kirpparilta joskus kun luulin, että se on pussilakana ja kotona huomasin, että sehän on kovin kaponen. Kunnes hokasin, että se passaa täydellisesti tuon kapean patjan päälle. Toisessa päässä on siis narut, jolla sen saa sidottua kiinni. :)

   Poista