27. elokuuta 2013

Ideoita tilkkuihin!

Löysin Fidalta pari ihanaa tilkkupussia. Niistä löytyi tosi herkullisia pieniä kangaspaloja mm. 60- ja 70-luvun kankaista. Nyt saa sitten heittää ehdotuksia kehiin, että mitä mä näistä tekisin! Nyssyköitä ja pussukoita alkaa oleen joka paikka täynnä. Mitä muuta näistä vois tehdä?


 

Jälleen yksi kivan värinen leipäkori löysi tiensä meille.

 

Ja nämä sain palkaksi Jemmadesignilta. ;) Ihana pussukka ja ihanat korvakorut!

10 kommenttia:

 1. Oih, leipäkori!!!
  Miten olisi tilkkutäkki retrotilkuista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leipäkori oli kyllä kiva löytö. Maksoi 0,50€.
   Tilkkutäkkiä olen suunnitellut. Tai oikeastaan haluaisin meidän päiväpeitoksi sellaisen ison tilkkutäkin, mutta enhän mä osaa! Kuka osais neuvoa miten tehdään tilkkutäkki? :)

   Poista
 2. Voi tuo leipäkori....tuo muistoja mieleen...:)

  VastaaPoista
 3. Mun tekis itte mieli tehdä oikein iso "bosoni", tee sääkin!
  http://jokkemaa.blogspot.fi/2013/08/retrobosoni.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kääk! Tollanen bosoni olis tosi retee. Mutta se virkattu bosoni vasta olisikin huippu-retee! Kuka tekee mulle sellaisen joululahjaksi? Ehdokkaita? :DDD

   Poista
 4. Iso ihana torkkupeitto, sen kun heittää vähän kasaan sohvalle niin ei vinot saumat näy ;) Sanoo eräs joka rakastaa ommella, vaikka ei niin osaakaan.. Tilkkukassi, tyynynpäällisiä, lokerikko, tulee mieleen kaikkea suoraa ja neliömäistä, joita olisi helppo ommella. Ihania kangastilkkuja kuitenkin, niistähän voi tehdä vaikka jonkun taidekollaasin seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista! Mullakin olisi kaikenlaisia haaveita, mutta kun en osaa toteuttaa niitä. :(

   Poista
 5. Hankit Tigeristä muutaman melkein ilmaisen muistikirjan ja päällystät kankailla. :) Muistikirjoja aina tarttee -resepteille, suunnitelmille, käsityöideoille, "haaveilulle" jne. :) Kivoja myös vaikka joululahjoiks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ideaa miten sen kankaan sais parhaiten pysyyn kirjasen päällä, kun en osaa kyllä ommella siihen muotoon, että vois vaan sujauttaa kansiin?! :D

   Poista