19. elokuuta 2013

Futismamma.

Meidän vanhemmalla lapsukaisella oli viikonloppuna ensimmäinen futisturnaus. Ensin ajattelin, että mähän oon sellainen rauhallinen futismamma, mutta kyllä sitä vaan tunteet nousi pintaan kun katseli oman lapsukaisen peliä. Huusin välillä niin, että koko kylä raikas. :D Oltiin turnauspaikkakunnalla niin ajoissa aamulla, että ehdittiin piipahtamaan paikallisella kirpparillakin!


Pari Arabian kupposta tasseineen. En kyllä ole varma kuuluuko nuo tassit noihin kuppeihin? Näyttää omaan silmääni oudolta, mutta niin on näyttänyt moni muukin, mikä onkin ollut ihan oikeaa paria. :D
 

Saksalaiset kahvikupposet. Näihin ei ollut tasseja, mutta ostin nämä vain siksi, että näissähän on samaa kuviota kuin muovirasioissani. Ja maksoivat 0,20€ /kpl.


Tästä olin innoissani. Olen etsinyt vanhemmalle poitsullemme turkoosia Sarviksen mukia. Ja löyty vielä tällä hyvällä kahvalla oleva. (kuvan tarkennus ei jostain syystä toiminut lainkaan kun kuvasin näistä ostoksia?)


Tässä harvinainen löytö kirppareilta. Marimekon suhteellisen uusi teekupponen. On kyllä sen näköinen, ettei ole käytetty kertaakaan! Harmi että oli vaan yksi. Mutta ehkä nyt raaskin ostaa toisen tällaisen normihinnalla kaupasta, kun säästin toisessa.

~~~~~

Illalla kotiin päästyämme oltiin kyllä niin väsyneitä, että rojahdettiin kaikki sohvalle makaamaan. Ollaan nyt myös kaikki vähän kipeitä. Meidän pienin on kunnon räkätaudissa ja ollaan nyt kotosalla kaksin ainakin tämä päivä. Itselläkin vähän sellainen höntti olo. :/

4 kommenttia: