24. heinäkuuta 2013

Jelppis.

Kyllä se on uskottava, että kun tarpeeksi kauan etsii jotain, niin ehkä sen sitten löytää. Olen etsinyt tätä Jelppis-tyttöä aika kauan. Nyt sen löysin kirpparilta. Siellä se nökötti yksin hedelmäkulhossa. Hintalapussa luki 0,30 €. Voi sitä onnentunnetta kun tungin sen koriini. ♥♥♥

 
Tämä kirja ei nyt mikään retrolöytö ole, mutta se oli aivan pakko ostaa, koska Sinkkuelämää on maailman paras tv-sarja, jota olen koskaan seurannut. Voisin katsoa sitä aina vaan ja uudestaan, enkä koskaan kyllästy siihen. En ole lukuihmisiä, mutta kun tämä kirja maksoi euron, niin pitihän se ostaa, vaikka kirjahyllyä koristamaan. :)

Aarikan tummansininen sirotin. Tätä kukkasirotinta ei minulta vielä löytynytkään. Sinne pöytään jäi vielä toinenkin samanmoinen ja heti kun lähdin pöydän luota pois niin takana oleva mummo nappasi sen samantein käsiinsä. Olisi varmaan halunnut ne molemmat. Kerrankin olin nopeampi. Hih.


Marimekon autopaita. Vähän nukkainen, mutta oli 0,50€, joten mielestäni kelpo hinta kotipaidalle.
 

Olen usein haaveillut tällaisesta lp-levystä tehdystä kulhosta, mutta en ole uskaltanut itse ruveta askartelemaan sitä. Nyt kun näin sen kirpparipöydässä eurolla, niin käytin tilaisuuden hyväksi. Tähän voi laittaa vaikka hedelmiä!


Ja tässä tämä. Olen onnellinen. Ja nyt saa riittää nämä retropehmolelut. Niitä on jo liikaa! :D

4 kommenttia:

  1. Onnea löydöstäsi! Usein vielä menee niin, että se tulee eteen, kun vähiten etsii.

    VastaaPoista
  2. Voi kun tuo jelppis on hyvässä kunnossa. Itse sain ihan vauvana samanlaisen ja on vähän nuhraahtunut sekä vähän hiula toisin paikoin. Mutta roskiinkaan en raaski heittää. :)

    VastaaPoista
  3. Voi kun tuo jelppis on hyvässä kunnossa. Itse sain ihan vauvana samanlaisen ja on vähän nuhraahtunut sekä vähän hiula toisin paikoin. Mutta roskiinkaan en raaski heittää. :)

    VastaaPoista