23. heinäkuuta 2013

Disc golf!

Nyt tulee täysin blogin aiheisiin sopimaton postaus. Oon vaan vieläkin niin täpinöissäni viime viikon Disc Golf European Openista, että poikkean nyt vähän linjastani. Mä tykkään kovasti seurata frisbeegolfia ja oon tosi ylpeä, että Suomi on lähtenyt niin kovalla tahdilla mukaan tähän lajiin, että täällä järjestetään näinkin isoja kisoja. Ehkä tästä voisi tulla jopa mulle uusi harrastus...naisia on kovin vähän vielä maailman huipulla tässä lajissa. Olishan se hienoo kiertää maailmaa edustamassa Suomea....no joo, ehkä menen nyt vähän asioiden edelle. Meidän perheessä 3/4 harrastaa jo tätä lajia, enkä tiedä oikeastaan miksi en ole itse koskaan kokeillut heitellä, vaikka meiltä löytyy noita kiekkojakin jo ihan kiitettävästi. Ehkä korjaan tämän asian vielä tällä viikolla. :) Tässä hieman kuvamaistiaisia lauantailta.


Nikko Locastro oli kaksi vuotta sitten mun suosikki. Tässä hän odottelee heittovuoroaan.

 
Ja tässä tämän vuoden miesten voittaja, Paul McBeth. Poitsu on 23-vuotias ja tienaa elantonsa frisbeegolfilla! Voitteko kuvitella? Kateeksi käy... :)

 
Saksalainen Simon Lizotte caddynsä kanssa. Aivan mieletön heittäjä hänkin.


Ja tässä Yhdysvaltalainen Will Schusterick joka tuli kolmanneksi. Takana mustassa paidassa taitaa olla Richard Wysocki.

Paras suomalainen oli Pasi Koivu, joka sijoittui neljänneksi! WAU! Onnea!

4 kommenttia:

  1. ♥ näyttää hauskalta! vov, vaatii kuitenkin taitoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatii taitoa kyllä. Kävin kokeilemassa lasten kanssa ja aluksi meni kiekot ihan metsään. Sitten pikkuhiljaa rupes jotenkin oivaltamaan miten kiekko käyttäytyy. Kivaa oli!

      Poista
  2. Mää en oo ees tiänny, että toi laji on oikee urheilulaji, ennen ko kuulin noista kisoista kaverilta. Sille tuli Virosta sohvasurffareita noitten kisojen takia. Mää oon luullu että frisbeegolf on ihan vaan ajankulua. Tarttiskohan ittekki tutustua touhuun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllähän se on ihan oikea urheilulaji. :D Ja varsin katsojaystävällinen sekä halpa ja helppo harrastus aloittaa itsekin. Jos vaan läheltä löytyy ratoja missä voi harjoitella. Aika paljon niitä taitaa ollakin jo Suomessa.

      Poista