30. kesäkuuta 2013

Tuliaisia pohjoisesta.

Isukki ja äitini kävivät vähän reissaamassa tuolla pohjois-Suomessa. Ihania tuliaisia sain sieltä.

Vanhempani tapasivat siellä muuten erään sukututkijan, joka on tutkinut isäni puolen sukua. Kyllä tuli taas mielenkiintoisia yksityiskohtia esiin meidän suvusta! Yksi tosi järkyttäväkin asia. Mutta kaiken kaikkiaan sukututkimukset ovat varsin kiinnostavia ja huikeita juttuja!


Tämä ihana Gardenia-kuppi ja lautanen oli löytynyt jostain torilta. En nyt muista yhtään minkä kaupungin...! Joku ihana mummeli oli myynyt vanhoja kuppejaan pois halvalla. Voih.

 
Ja sitten tämä Arabian vanha kuppi. Se on mummoni kahviastiastosta. Näitä löytyi vain kolme kappaletta navetasta. Muut kupit ja lautaset olivat menneet säpäleiksi. Kupissa on vielä jäljellä kahvinjälkiä. En tiedä raaskinko edes pestä sitä. Voi rakas ♥mummoni♥. Lepää rauhassa.

Ja tässä sitten ihan kaupasta ostettua. Olen haikaillut tätä purkkia kauan, mutta jotenkin en ole vain raaskinut ostaa. Nyt sen sain, kiitos ÄITI! ♥

Tuliaiset on mukavia, vaikka jotenkin näin aikuisiällä, minua itseäni ainakin vähän nolottaa ottaa vastaan niitä. En tiedä miksi. Itse silti yritän aina ostaa reissusta lähimmille ihmisille jotain erikoista ja kivaa, jos vain löytyy.

2 kommenttia: