17. kesäkuuta 2013

Hellurei, mikä helistin!

Tässä tämän päivän ostokset. Retro-lehti lähti mukaan ruokakauppareissulta, muut Fidalta. Jokainen kirpputoriharrastaja tietää sen sykähdyksen tunteen sydämessä, kun löytää jotain mieluista kirpparilta. Tuo helistin aiheutti mulle sen tunteen tänään. Ensimmäinen tuon mallinen helistin minulle. ♥ Hinta 0,50 €. Rutistin sitä kassalle asti kädessäni niin lujaa, että viksumpaa ihmistä olisi naurattanut. ;D

 

5 kommenttia:

 1. Helistin on ihana, mut mää oon enemmän kade tosta tarjottimesta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tarjotin on kyllä supersöpö. Meidän vanhempi poika oli siitä iloissaan. Niitä tarvii kuulemma tuoda lisää kirpparilta. ;)

   Poista
 2. Minä en ole vielä hurahtanut helistimiin, vaan olen siinä "mitä tuollakin tekee" vaiheessa. Mutta tosiasia on se että tulen niihin kuitenkin hurahtamaan, ennemmin tai myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaarallinen harrastus... ;) Minä olen onneksi pitänyt jonkinlaisen rotin tossa hommassa. En ole suostunut maksamaan niistä maltaita. Kirpparilta niitä vaan löytää tosi harvoin, mutta sitten kun/jos löytää, niin ilo on moninkertainen!

   Poista
 3. Tarjotin on kyllä ihana!
  Facebookin retroryhmässä olen joskus nähnyt kuvia huikeista helistinkokoelmista. Hauska keräilykohde, vaikka itse en olekaan innostunut niitä keräilemään.

  VastaaPoista