4. toukokuuta 2013

Viudevaude.

Ollaan oltu tänään taas tehokkaita. Sain jopa varattua itselleni näöntarkastuksen ja pitkällisten kokeilujen ja harkintojen jälkeen, löysin uudet kakkulat ja aurinkokakkulat. Voi että se valkkaaminen voi olla vaikeaa!! Kiersin ensin kuudessa eri silmälasiliikkeessä, kunnes löysin ne oikeat. :D
Ja sitten lopuksi nopea kierros yhdellä ainoalla kirpparilla, kun muu perhe oli jo niin väsähtäneitä että jäivät istumaan autoon. Onneksi oli tuottoisa kierros.

 

Maatuskaperhe, Sarviksen hyvässä kunnossa oleva purnukka ja iih-ana retropurkki.
 
 

Hauska kukkahuppari itselleni (!) ja pitsiliinat verhoprojektiin.
 
 

Pienemmälle Fem myror-paita, tosi söpö raitapipo sekä niiin söpö vauvan potkari ruskealla pohjalla ja valkoisilla sydämillä.


Poikien huoneeseen kesäverhot. En oikein tiedä tykkäänkö näistä vai en, mutta sovittiin esikoisen kanssa, että laitetaan ne kesäksi ikkunaan ja jos syksyllä tuntuu ettei ne oo kivat, niin laitetaan kiertoon.

4 kommenttia:

 1. Joo! Samalla kirpparilla ollaan käyty! Mä oon hypistelly pari kertaa tota kukkahupparia ja harmitellu kun en vaan ole tuon värinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan oltu siellä tosi samoihin aikoihin, koska mä bongasin sun pöydän sieltä! Huppari oli aika likainen, mutta koitan saada sitä puhtaaksi öxiäksönillä. ;)

   Poista
  2. Tässä viikolla näin kun yksi kantoi kädessään semmosta Rakkautta on -pussilakanaa. Tiedä, miten halvalla oli sen saanut. Aina pitäis katella vaan pöytiin eikä siihen, mitä toisilla on kädessä/korissa.. :D Ja tosi kiva kyllä toi sun purkkilöytö! Toi on muuten tosi huippu kirppis, mut semmonen ota tästä ilmaiseksi -laari olis kanssa tosi hyvä! Kaikkea rompetta kun ei viitti loputtomiin asti kirppareillakaan kierrättää.

   Poista
  3. Mä löysin talvella sellaisen Rakkautta on-täkin kirpparilta. Maksoi 2€. En ole tainnut sitä täällä esitelläkään! :D

   Poista