30. toukokuuta 2013

Lohtuostoksia.

Eilen, ilman mitään ennakkovaroituksia, sain lopputilin töistä. Tuli niin puskista kuin vain voi tulla. Noh, sitä ollaan sitten taas vaihteeksi työttömiä. Kyllä harmittaa vietävästi, mutta eihän tässä itkut vaan auta. Kotona olo ahisti niin paljon, että ajattelin mennä vapauttamaan ajatuksiani kirpparille.

9 kommenttia:

 1. Oho, harvemmin nykyään potkut tulee yllätyksenä. Toivottavasti löydät pian jonkun kivan uuden työn. Ihania löytöjä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no koeajalla olin vielä työpaikassani, joten siinä mielessä työnantajahan saa tehdä melkein mitä vaan ilman perusteluita, mutta olin itse jotenkin kuvitellut että saisin jatkaa siellä koeajan jälkeen. Siinä mielessä se tieto tuli ihan puskista ja järkytys oli melko suuri. Onneksi elämä ei kuitenkaan lopu tähän.
   Löydöt kyllä vähän piristi mieltäni.

   Poista
 2. Voi kunpa blogin kirjoittelusta tai kirpputorien kiertelystä saisi rahaa! Nepä vasta olisivat unelma-ammatteja! :D :D (tai kyllähän niistä taidetaan joillekin maksaakin)

  VastaaPoista
 3. ♥ voi,harmi, mutta usein avautuukin ihan uusia ja parempia juttuja..♥Kivat löydöt teit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että jotain kivempaa tulee eteen! :)

   Poista
 4. Eikä! :O Uusia ja parempia juttuja kohti tosiaan sitten! Ehkä tollakin oli joku elämän oppitunti annettavana ja sen tajuaa sitten vasta myöhemmin. Kirppiksillä on onneksi ihmeitätekevä vaikutus -ei ole semmosta oloa jota kirppiskäynnit ei kohentaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOo-o, näin pääsi nyt käymään. Nyt on toikin ala nähty. Kai siitäkin jotain uutta oppi. Kirppikset on kyllä hienoa terapiaa, vaikka tuntuukin että viime käynnillä haahuilin siellä vaan jossain sumussa ja itku kurkussa. Silti se jotenkin vähän helpotti oloa.

   Poista
 5. Uusi lukija täältä terve. Ihastuin blogiisi tulisesti kun sen äsken löysin. On harmillista, ettet saanut jatkaa työpaikassasi mutta toivottavasti vastaan tulee parempi työpaikka pian. Tästä hyvästä sinun pitäisi löytää superhypermegalöydöt kirppikseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heyyy, tervetuloa uusi lukija! Kiva että löysit blogiini! Joo kyllä harmittaa töiden menetys, varsinkin kun ehdin kauan jo etsiä työtä. Nyt ahistaa se töiden hakemisen tuska taas. Nyt on aikaa kierrellä enemmän kirppareilla, jos nyt jotain positiivista tästä pitää etsiä. ;)

   Poista