27. toukokuuta 2013

Bic Kids-kynät Buzzattavana.

Piiitkästä aikaa saimme Buzzador-tuotteita kokeiltavaksi. Testattavana oli BIC Kids-kynät. Voin heti alkuun todeta että kaikki kynät olivat todella hyviä ja laadukkaita. On hyvin vaikea löytää kaupasta monien tuotemerkkien joukosta kyniä, jotka kestävät enemmän kuin pari piirustuskertaa, tai kyniä joista yleensäkään tulee mitään jälkeä lapsen voimalla painamalla. Jatkossa taidan ostaa tämän tuotemerkin alla olevia kyniä omille ja muiden lapsille.Bic Kids Kid Couleur XL-kynät olivat erityisesti meidän 3-veen mieleen. Ne olivat sopivan isoja pieneen käteen ja jälki oli kivan kirkasta ja näkyvää. Paketissa oli etanan kuva, niin se piti tietenkin testata.

 

Bic Kids Evolution puuvärikyniä piti testata myös montaa kerrallaan. Se oli hauskaa. Ja yhdessä ihmeteltiin, että eikö ne tosiaan sisällä puuta, vaikka siltä näyttääkin. Kynät on valmistettu kierrätysmateriaaleista, mikä on etenkin äitin mieleen. ;)


Bic Kids Kid Couleur- vesiliukoisilla huopakynillä meidän molemmat lapset tekivät jalkoihinsa tatuointeja äitin tietämättä, mutta ne lähtivätkin ekalla suihkukerralla pois, ennen kuin ehtivät tallennetuksi kameraan.
 

Ja tässä kaikkien meidän suosikkikynät eli Bic Kids Mini Colour & Create - väritä kerros kerrokselta-kynät. Omassa lapsuudessani oli myös näitä kyniä ja niitä kutsuttiin taikakyniksi. Muistan piirtäneeni niillä niin paljon, että jossain vaiheessa niistä ei vaan enää tullut mitään. Toivottavasti nämä kestävät kauan. Näitä on kulutettu joka päivä sen jälkeen kun paketti aukaistiin. Alla äitimuorin taidonnäyte taikakynillä. Jipii!


Lopuksi piti vielä testailla että eikö nämä Bic Kids Plastidecor -tahraamattomat väriliidut muka suttaa käsiäkään. Ei sutannut, eikä mennyt poikki vaikka aika kovasti koitettiin katkaista. Pointsit siitä!!
 

2 kommenttia:

  1. Aikamoisia kehuja! Muhun ainaki uppos, tairan ostaa noita taikatusseja. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Niitä taikatusseja ei vaan ilmeisesti saa vielä Suomesta, mutta ehkä pian!!

      Poista