29. maaliskuuta 2013

Taas UUSI!

Isäni kertoi, että hänen tuttavansa oli perustanut kirpparin meidän naapurikuntaan. Melkein sillä sekunnilla lähdin katsomaan minkälainen uusi tuttavuus oli perustettu minuakin ihastuttamaan! Olipa tosi miellyttävä paikka. Ihanan retrohenkinen ja pöytiä oli runsaasti. Ainoa miinus oli parkkipaikkojen vähyys. Se taitaa olla monellakin kirpparilla se ongelma, kun monet käyvät kuitenkin myös autolla ostoksilla. Tällaisia aarteita löytyi uudesta ostosparatiisista.


Lapsille Nansoa, Småfolkkia ja Marimekkoa. Yhteensä 6 €.


Ja sitten tämä, Primavera-rakkaani! Ulkoapäin todella hyvässä kunnossa, sisältä vähän suttuinen, mutta menee koristeeksi tai kukkaruukuksi. Ja mikä parasta: KELTAINEN! :)

4 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana kattila!! :) Mä aattelin ehkä huomenna käydä jollain kirpparilla -ihan sen kunniaksi että oli eilen tilipäivä ja sanottakoon että on tuon maailmanmatkailun jälkeen ollu vähän rahat tiukilla.. Tigeriin aattelin kanssa poiketa vielä ennenku tulee huhtikuun tuotteet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin aivan ihastuttava kattila! :) Mua tekis kans mieli vähän käydä jossain kirpparilla ja muutenkin vähän shoppaileen. Töissäkäynti on kyllä siitä hyvää hommaa, että rahaa tulee, mutta töiden jälkeen ei jaksa eikä ehdi käydä shoppailemassa! Haahaa! :D Ai vaihtuukos Tigerissa tuotteet aina kuukauden mukaan? En tiennytkään! :O

   Poista
  2. Joo, Tiikerissä on aina kuukauden tuotteet. Toki paljon semmosta mikä on aina samaa myös. Fb-sivulla aina laittavat kuukauden tuotteista kuvia ja kuinka ollakaan, itelle tulee monia "pakottavia tarpeita" siinä kohtaa.. :D Huomenna on lähes pakko hankkia vaaleenpunasta pitsiteippiä ja vähän peltipurkkeja!

   Poista
  3. Eiiih! Pitikin mennä katseleen niitä nettisivuja. Löysin taas kaikenlaista, mitä en tiennyt tarvitsevani!! :D

   Poista