1. maaliskuuta 2013

Ristus mikä reissu!

Kotona ollaan! Käytiin risteilemässä Viking Grace-laivalla. Olihan se hieno paatti! Retrobaari oli mun suosikkipaikka siellä, tietenkin! ;) Ehdittiin käymään Turussa parilla kirpparilla ennen laivan lähtöä ja tässä löydökset.


Arabian kahvikuppikokoelmani sai täydennystä sinisestä kukkakupista. Takana Malva-sarjaa oleva lautanen.

 Tämä lasten pyyhe oli tosi sööttikuvainen.


Pupu Tupuna pussilakana. Täytyy katsoa josko laittaisin tuon eteenpäin kiertoon.


Hassun hemaisevan pyllyn omistama Jolly Dolly, Nukkumatti-peli, palanen supersööttiä retrokangasta, tipu-helistin ja käyttämätön vauvan retro-potkari.

Ja siitä ihanasta pupukankaasta tehty pikkuinen kukkaro. ♥♥♥

8 kommenttia:

 1. Oi ku tommonen pupu tupuna -pussilakana olis hianoo löytää ittekki! ÄSsä on pupu tupuna -fani, niin ko määki olin piänenä. Ja muutki sun löyröt on hianoja, varsinki toi pyyhe. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos mä päädyn luopuun tosta Pupu Tupunasta, niin mä voin myydä sen sulle. :)

   Poista
 2. Onpa ihana tuo lasten pyyhe :) Hyviä löytöjä muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin ihana pyyhe! En oo nähnyt vastaavaa missään. Se näyttää vähän siltä, että ei ole suomalaista tekoa.

   Poista
 3. Heips. Tuo Pupu Tupuna pussilakanasetti, niin tietäisitköhän mistä saisin samalla kuvalla tuollaisen pyyhkeen? Kun kesällä oltiin reissun päällä ja meillä oli tuollainen pyyhe mukana, niin joku sitten meni ja varasti sen. Se on miehelleni erittäin tunnearvokas, koska hän on saanut sen lahjaksi silloin kun syntyi. (32v. sitten) Ja nyt yritän kissoin ja koirin metsästää samanlaista, mutta tähän asti tuloksetta. Jos mitään ideoita, että mistä sellaista voisi etsiä niin olisin enemmän kuin kiitollinen antamastasi tiedosta.

  VastaaPoista
 4. Harmi että teiltä varastettiin tärkeä pyyhe! :/ En kyllä osaa neuvoa muuta paikkaa mistä Pupu Tupuna pyyhkeen voisi löytää, kuin kirpparit ja netin retropalstat. Jos itselleni tulee vastaan, niin voin hihkaista. :) Onnea etsintään!

  VastaaPoista
 5. Heippa! Pahoittelut, että kommentoin näinkin vanhaa postaustasi. Oletko mahdollisesti myynyt tuon Pupu Tupuna pussilakanan? Jos et, niin olisin tosi kiinnostunut :) -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse pahoitella! Kivaa kun vanhempiinkin postauksiin kommentoidaan. :)
   En ole vielä myynyt Pupu Tupuna pussilakanaa, tuolla se makaa kaapissa käyttämättömänä. Pidän sut mielessä jos päätän myydä sen. :)

   Poista