13. maaliskuuta 2013

Neliapila tuottaa onnea!

Muutoksen tuulia on meidän elämässä edessä. Pitkän etsinnän jälkeen olen saanut töitä!!! Tunteet menee vuoristorataa. Samaan aikaan on onnen- ja kauhuntunteita. Onnentunteet tulee tietysti siitä, että minut on vihdoin huomattu ja pääsen tekemään työtä ja saamaan rahaa elämiseen (ja olemme askeleen lähempänä omakotitaloa!!). Kauhuntunteet sisältää oikeastaan vain sen, että miten meidän nuorempi pärjää hoidossa. :/
Kirpparikiertelyt ovat olleet työttömien päivieni iloja, joten jatkossa en varmasti ehdi enää niin usein tekemään löytöjä. En kuitenkaan missään nimessä aio lopettaa blogiani. Päivitykset vaan todennäköisesti harvenevat.
~~~~~~~~~~~~~

Tein kirpparireissun vanhemman poikamme kanssa kaksin ja voi että meillä oli mukavaa. Tässä taas hieman saldoa.


Tämä ostos oikeastaan kuuluisi siihen kategoriaan, että en-koskaan-osta; eli ilmeisesti ilmaislahja/kaupanpäällinen koska pohjassa lukee Vaasan. Apila-rasia vaan oli niin söpö ja sopiva tulevien Kinder-lelujen säilytyspaikka ja kun värikin sopi meille kuin nenä päähän, niin sorruin ostamaan.


Pitkästä aikaa melko mieleinen helistin-löytö! Tämän (ja alla olevat loput ostokset) löysin uudelta lastentarvike-kirpparilta naapurikaupungista.


 Myyrä-kirja ja Tammen kultainen yhteensä 2,30€.


Ja taas näitä vauvanvaatteita. En vaan voi sille mitään, että näitä ostelen vaikkei meille välttämättä enää vauvelia tule. Olivat vaan niin söpöt ja hintalapun mukaan toinen noista (en muista kumpi!?) oli minun syntymävuodeltani. Oih! ♥

******
Ja hei, mulla on jo 11 lukijaa! Kiitos teille kaikille hurjasti!!! Pusuja ja haleja!

9 kommenttia:

 1. Hiii, siinähän se potkari! Viäläki ihanampi mitä muistin! :-D
  Oliskohan toi neliapilapurkki näkkileipien säilytykseen? Eiks Pienet pyöreät oo Vaasan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän se! :) Intosta sen ostin.
   Juu luulisin että leipien säilyttämiseen tuo purkki on alunperin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Itse vielä vähän mutustelen ja mietin tätä ulkoasua. Ei ihan sellainen mitä olisin halunnut, mutta jos ehdin jossain välissä niin täytyy vähän muutella vielä.

   Poista
 3. ihania potkareita ja tykkään kovasti tuosta neliapilapurkista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi potkarit on kyllä aivan mahtavia. Katselin joskus aiemmin jossain toisella kirpulla sinikantista tota samaa purnukkaa, mutta se väri ei iskenyt niin paljoa, niin jätin ostamatta.

   Poista
  2. Kattelin Pirkan kirpputorikeskuksen retrokahvilassa sellasta oranssikantista purkkia. Ei ollu myynnissä, koristeena vaan.

   Poista
  3. Siellä Pirkan Kirpputorikeskuksen kahvilassa on muitakin ihania purnukoita ja kaikkee ihanaa tavaraa, jotka ei ole myynnissä. Ihan tylsää kiusata retroihmisiä tolla tavalla! ;)

   Poista
 4. Totta! Siälä on kaikkee kivvaa tavaraa ja sitte niissä lukkee, että ei myynnissä. :-D
  Mää taidan postata huamenna kyseisestä paikasta.

  VastaaPoista