30. maaliskuuta 2013

Meidän perheen ensimmäinen.

Meidän pääsiäinen ei oo mennyt ihan putkeen. Ollaan kaikki kipeinä. Itsellä onneksi vaan vähän kurkkukipua, mutta miehellä joku flunssa ja lapset kuumeessa, yskässä ja räkätaudissa. Viime yönä esikoinen tuli viereemme ja itki että korvaan sattuu. Oltiin vähän äimänä, nimittäin meidän lapset ovat tähän päivään asti säilyneet ilman yhtäkään korvatulehdusta. Aamulla alettiin metsästämään päivystävää lastenlääkäriä. Piti mennä naapurikaupunkiin asti. Kallis reissu tuli, mutta korvatulehdushan siellä oli ja saatiin lääkkeet.


 
Oon nyt viettänyt viimeiset neljä päivää sisätiloissa lasten kanssa. Olen yrittänyt keksiä kaikenlaista puhdetyötä tähän tylsistymiseen. Hain varastosta ruostuneen lyhdyn ja maalasin sen ruman väriseksi. Idean otin Kotolivingistä, taas vaihteeksi. ;) Se on meidän pääsiäislyhty.
2 kommenttia:

  1. Sanottakoon, että erityisen viehättävä ruohopurkki on nyt päässyt kuviin! ;) Kinderit on parhaita -harmi ettei niissä oo enää kilppareita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siitä ruohopurkista ollaan erityisen ylpeitä! Tänään meinattiin vielä askarrella pojan kanssa tipulusikoita, jos vaan jaksetaan. :) Kinderit on tosiaan parhaita, maultaan...enää niissä ei ole niin kivoja yllätyksiä kuin ennen.

      Poista