18. helmikuuta 2013

Kenellä on päällään jotain keltaista?

Tässä muutamia mun keltaisia aarteitani. Keltainen väri taitaa jakaa aika paljon ihmisiä. Itse tunnen ainakin sellaisia, jotka inhoavat keltaista väriä. Mä en inhoo. ♥
5 kommenttia:

 1. Mun isä on maalari. Se sannoo tota väriä miälipualenkeltaseks. Se inhoo keltasta. 70-luvulla maalattiin niin paljo keltasella, että se kyllästy. Se kauhisteli, että ko keittiön kattotki tartti maalata keltaseks. Oi ku se olis ihanaa jos olis keltanen katto, sehän olis ko aurinko. Oranssi ja keltanen on mun lempivärejä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullut samantyyppisiä inhokkitarinoita kun 70-luvulla kaikki oli keltaista (tai punaista). Mä luulen että mulle ja monelle muullekin on tullut tästä 2000-luvusta inho valkoista kohtaan. Mulla ainakin itsellä oli muutamia vuosia sitten joku ihmeen lyhytkestoinen buumi, että kaikki piti olla valkoista. Hui kauhee! Ei kiitos enää koskaan sellaista sairaalameininkiä. :O

   Poista
  2. Mun eka kämppä vuosituhannen vaihteesa oli ihan sininen. Kymmenkunta vuatta meni, ennen ko hommasin yhtäkään sinistä esinettä tähän huusholliin.

   Mullaki oli alkava valkosbuumi, ehden jo hommata valkosen päiväpeiton ja jotain muutakin tavaraa. Onneks tulin järkiini. :-D

   Poista
 2. Kaunista <3 Mä rakastan keltaista! Mulla on just intohimo maalata kaikki keltaiseksi tai oranssiksi. Mulla onkin ajatus, että meidän kodissa täytyy olla aina kesä, joten keltainen ja oranssi onkin meillä kotona pääosassa :) Ja Maija, keltainen katto oliskin ihan mahtava!

  VastaaPoista
 3. keltainen on munkin ihan lemppari <3 Tein mun lopputyön kirjallisen osion aikoinaan väreistä ja niiden vaikutuksista. Haastattelin siihen luovia ihmisia ympäri maailmaan:) Keltainen oli ylivoimaisesti inhokkiväri; mua niin harmitti, kun se on musta niiin ihana ja positiivinen väri, ja ihan oikea väri kuitenkin (vrt. suomalaistenkin vaatteissa aina suosittu musta ja kodeissa valkoinen, jotka ei virallisesti ole vareja ollenkaan, heh:)

  Meilla on remppa ikuisuusvaiheessa kotona, mutta aika valkoiseksi haluan, lahinna siksi, kun tyon takia saan ilakoida vareilla (<3), ja kun oon tehnyt tata niin pitkaan, enka muutenkaan osaa olla paikallaan tekematta toita, mun ideana oli, etta se koti (tai siis loppuosa siita, mulla on tyohuone ja kivijalkaputiikkikine kodin yhteydessa, heh) olisi rauhallinen ja rentouttava. En tosin koe, etta varit olisi levottomia tai mitaan sellaista, mutta etta olisi selkea(mpi) ero siihen koti ja tyominään:)

  haah, pahoittelen, ihan kauheita novelleja suollan! x x x

  VastaaPoista