1. helmikuuta 2013

Kehrää.


Aivan huikeaa. Löysin elämäni toisen Kehrän kirpparilta. Ja nyt lähti vielä huikean alhaiseen hintaan. Kansi ei ilmeisesti kuulu tuohon kattilaan, mutta ei haittaa. Samalta kirpulta bongasin Keiju ja Peikot-kirjasen sekä tyynyliinan, jonka ostin ihastuttavalta mummolta. Mummeli oli siinä siivoilemassa pöytää samaan aikaan ja sieltähän rupes pulppuaan juttua. Ja sitä juttua riitti ja riitti. Ei siinä mitään, ihana mumpsi oli ja kivoja tarinoita kertoili, mutta mulla oli tosiaan tämä kattila kainalossa ja rupes käsi jo vapiseen, kun en jaksanut kannatella sitä yhdellä kädellä. Toisessa kädessä kun mulla oli kauheen painava käsiveska tietenkin. Mulle onkin varmaan kehittymässä jonkinmoinen kirppukäsi. Aina kun sitä ostoskoria ei ota mukaan kassalta, niin sitä tavaraahan löytyy sylikaupalla kirpparilta. Käykö muille niin? ;)

2 kommenttia:

  1. Tarttee varmaan lakata ottamasta sitä koria kassalta, jos sit kerran löytyy paljon kaikkee. Mää meinaan otan aina sen korin, se on sitä toiveajattelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan taivaan tosi, että jos ei halua mitään löytää kirpparilta (hih!) niin kannattaa ottaa se kori tai jopa ostoskärryt kassalta mukaan, niin johan tuut tyhjän korin/ostoskärryjen kanssa takaisin kassalle! :DDDD

      Poista