6. helmikuuta 2013

Fidan mylläkkä.

Kävin viime viikon lopulla Fidan -50%-päivillä. Herranjestas niitä mummoja, jotka ryysi siellä hiki nutussa! Sain muutaman vihaisen katseen kun tulin ilmeisesti toisen mummon apajille pussilakanahyllylle. Nopealla vilkaisulla kuitenkin tiesin heti minkä pussilakanan sieltä itse haluan ja nappasin sen muitta mutkitta kainaloon ja suuntasin kassalle.
Hattivatit (tai töptöptöp, niin kuin meidän poitsu sano pienenä) on aina kivoja, joten lapset saivat myös muumi-tyynyliinan.
Kukkauunivuokaa pyörittelin kauan, koska multa löytyy kyllä jo aika monta uunivuokaa. Alennuksen jälkeen sille jäi kuitenkin hinnaksi 2€, niin mä en vaan voinut jättää sitä ostamatta. Ehkä voin laittaa jonkun tylsemmän uunivuoan kiertoon eteenpäin ja jättää tämän ihanuuden itselle. ;)4 kommenttia:

 1. Ihana vuoka! Ja siinä on vielä kansikin. Mulla on jääny koko mylläkkä näkemäti. Ärsyttää ko mihinkä ei pääse, ko ensin oli mukulat kippeitä ja nyt mää. Kävin pikasesti UFFilla ja heti tuli voinnissa takapakkia. Enkä ees löytäny mittään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo harvemmin löytää kannellisia...ööö...yhtään mitään enää kirppareilta. Tossa oli kansi oikeen teipattu kiine, ettei vaan huku. :)

   Poista
  2. Niin ja pikaista tervehtymistä sinnepäin!

   Poista
  3. Kiitos, kyl me aletaan jo aika terveitä olla. :-)

   Poista