18. tammikuuta 2013

Tammikuu on täynnä juhlaa.

Meillä on kasaantunut jostain syystä perheen, suvun ja tuttavien synttärit tammikuulle. Ekana oli vuorossa vanhemman pojan kaverisynttärit. Teemana oli Lego. Vitsit, että oli mukavaa!Lego-kakku, tietenkin. Yksikään lapsi ei sitä syönyt. Harmi vaan, koska se oli oikein makoisaa. Piti syödä sitten ite vähän enemmän. :D
 

Rusinoita, miehen rakkaudella rakentamassa Lego-astiassa. Näitäkään ei kukaan vieraista syönyt. Rusinat on kuulemma pahoja! Mitääh? Meidän lapset onneksi syö kyllä rusinoita.
 
Ite tuunasin noi pillit. Ne tuotti ansaittua hilpeyttä.


Itse sankarin toiveesta, mutakakkua. Se on kyllä hyvää, koska ei oo tehty mudasta. Niin kuin joku vieraista luuli. ;)


Muutama minifiguuri oli karannut hukkateille piiloksiin. Niitä piti ettiä. Oli vaan mamma laittanut ne niin vaikeisiin piiloihin, että piti vähän autella niiden etsimisessä.

Jokainen vieras sai kotiinviemisiksi tietysti minifiguuri-pussukat ja karkkirasiat. Nää oli kova hitti.

Viime vuonna yksi vieras meinasi tukehtua keksiin ja toinen juoksi ovenkahvaa päin. Tällä kertaa vältyttiin kaikelta dramatiikalta, onneksi! Vielä olisi tälle viikolle yhdet kemut ja sunnuntaille vielä rääppiäiset.

2 kommenttia:

 1. Mä luulen että tuosta lego-astiasta juttelivat pojat eteisessä tällä vkolla. Jostain isän tekemästä siinä oli puhe ja tää kuva viittais aiheeseen.
  Rusinat ei oo ollu kyllä mullekaan mikään suosikki pienenä -edes koululaisena. Joka himskatin pikkujoulupussissa oli aina semmoset ja iskälle vietiin.. Nyt sentään jo maistuu. Aijai, oikeesta mudasta tehty kakku oliskin vallan mainio! Synttärisankari onkin ite mainio niiden tekemisessä -pienellä harakanjalkamausteella tms. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon syöttänyt lapsille rusinoita ihan pienestä asti välipalana, joten meidän pojille ne maistuu. Mun mielestä ne on parempi vaihtoehto kuin karkki kuitenkin. :)

   Poista