14. tammikuuta 2013

Sipaliii!


Löysin kirpputorilta aivan ihastuttavan vanhan sipulipussin. Me ei edes syödä erityisen paljon sipulia, mutta löysin jääkaapista pari punasipulia ja testasin heti niitä tohon pussiin. Voihan pussissa toki jemmailla jotain muutakin pikkutavaraa, jos haluaa.

3 kommenttia:

 1. Ihastuttavuus on ihan riittävä peruste kirpparihankinnoille. :) Mä kävin tänään varaamas keskuskirppikseltä pöydän ja heti meni 2e kun piti tehdä nopee kierros. Tiäkkö, oikein savu nousi päästä kun tänään mietin, rohkenenko antaa kettukarkkipapereiden mennä roskikseen! Ja sinne meni. Voi olla että tulee painajaisiin ens yönä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kysyinkin E:ltä että ottiko Anna paperit jemmaan, mutta et kuulemma ottanut. Sanoin, että ehkä sulla on niitä jo tarpeeksi. ;)

   On todella vaarallista pitää kirppupöytää, kun kaikki voitot menee siihen kun käy "nopeesti" kiertämässä sen paikan, aina kun käy siivoileen pöytää tai vie uusia tavaroita. :DDD

   Poista
  2. Kohtalo järkkäs mulle niitä papereita kuitenkin. Pidin viime viikolla kahvihuonees lappua et otan vastaan konvehtipapereita. No, nää ihanat sit otti keräämisen elämäntehtäväkseen. Maanantaina sain pussin pätkispapereita ennenku ehdin ottaa lappua pois. Ja tänään aamulla mua odotti pino noita kettupapereita. :D Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Ei oo ihan tuulesta temmattuja vanhat sanonnat.. :)

   Poista