24. tammikuuta 2013

Pikku ja Jätti.


Tampellan Jätti-kangasta löyty pieni tilkku 0,20€:lla. Ehkä keksin siitä jotain ommeltavaa, ehkä en.


Naapurikaupungista löyty kaikenlaista söpöstä omiin nurkkiin. Tota mukia oon ettinyt jo tovin ja nyt löyty! Nyt täytyy ettiä sitä vaan myös muina väreinä. Tuo ihana raita-hemmo (en muista sen oikeaa nimeä), on sellainen jota olen kuolannut muutaman vuoden käsityömessuilla, mutta en ole raaskinut ostaa. Nyt se löytyi eurolla lastentarvikekirpparilta, kannatti siis odottaa! ;) Vanha pyyhe ja Aarikan pikkutarjotin maksoivat yhteensä pari euroa. Jei!


4 kommenttia:

 1. Hitsi ko kivoja löytöjä! Mun on pakko päästä tällä viikolla kirppikselle! Tulis se kevät jo, sit varmaan olis rennompaa toi kirppistelykin. Alkaa mennä hermo tohon auton lämmitykseen (unohdan aina laittaa sen ajoissa lämpeneen) ja mukuloitten vaatettamisseen. Olis ihanaa ko vois vaan napata mukulat kainaloon ja lähtee, tosta vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on munkin mielestä tosi kivoja löytöjä. :)
   Vaikka mä en tykkääkään asua tässä rivitaloasunnossamme, niin on tässä yksi hyvä puoli. Meiltä saa autonlämmitystolpan päälle eteisestä. Ja johto laitetaan aina kiinni autoon kun se ajetaan pihaan. Ei tarvii siis lähtee ulos lainkaan koikkelehtiin, vaan voi hilpasta sit "lämpimään" autoon sisältä. Toisaalta mua ei haittaa tää kylmyys lainkaan liikkeellelähtöä, mutta mussa virtaakin pohjoisen verta, joten olisko se syynä! ;)

   Poista
  2. Mää en ees tiänny semmosesta yleellisyyrestä! Eteisestä auto lämpeemään, määki haluan semmosen!
   Tualta voit lukkee miten mää lämmitän auton:
   http://rynttyliisa.blogspot.fi/2012/10/se-on-sitte-kylmaa-nyt.html

   Poista
  3. En määkä tiennyt tollasesta ylellisyydestä ennen kuin tähän muutettiin. Muistan kun ihmettelin aluksi että mikähän katkaisija tuolla eteisessä on, kun sitä paino niin ei mikään valo mennyt päälle missään. Sitten mun mies kertoi, että sehän on auton sähkötolpan katkaisija. Woohoo! Muistan meidän yhden edellisen asunnon vuosien takaa...ensin piti mennä hissillä ylimmästä kerroksesta alas, kävellä kolmen kerrostalon päähän meidän autopaikalle (ei saatu lähempää autopaikkaa) ja sit räpeltää ne johdot sinne ja muut ja sitten taas kävellä takas sinne pirun kauas meidän talolle ja mennä odotteleen auton lämpeemistä. Ei ihan kauheesti houkuttanut. Ja mietis, jos olis ollut vielä lapsia siinä. Matka autolle oli niin pitkä että olis ensin pitänyt vaatettaa lapset jne. Huh. Tulee hiki (ja kylmä) jo pelkästä ajattelemisesta!
   Mutta ei toi sunkaan auton lämmittäminen hauskalta kuulosta! :D

   Poista