30. joulukuuta 2012

Riikinkukkoa.

Meidän piti miehen kanssa lähteä alennusmyynteihin perjantaina, muttei jaksettukaan ajaa isoon kaupunkiin asti. Käväistiin sitten vain lähikirppareilla, vaikka meinasin että onkohan siellä mitään näin joulun jälkeen. Ihan kivasti löyty kuitenkin juttuja. Parasta oli, että monet pöydät oli varustettu -50% -lapulla. Kiitän ja kumarran.2 kappaletta hyväkuntoisia Tampellan Hede-verhoja. Pääsee varmaan kevään tullen meidän makkarin ikkunaan.
Vihreä pikku tarjotin oli niin ruma, että mun oli pakko ostaa se. Nanny Still Riikinkukko kermakko ja sokerikko alepöydästä, jolloin hintaa jäi 1,50 €/kpl. Vaaka anopilta koristeeksi keittiöön.

5 kommenttia:

 1. Tarjottimeen vois liimata vaikka jonkun ison värikään kukkatarran, jos se kerran on yksvärisenä ruma. Tai sitten taiteilla siihen jottain maalilla ja sabluunalla.

  Mulla on kans tommonen vaaka, enimmäkseen se on mullakin koristeena, mut aina välillä pääsee käyttöön. Hyvä vaaka. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täytyy varmaan kehitellä tohon tarjottimeen jotain kivaa. Nyt se on kyllä ihan ok:n näköinen kun polttelen isoa punaista kynttilää siinä päällä. :)

   Toi vaakajuttu oli itseasiassa aika hauska. Oon etsiskellyt tuollaista vaakaa keltaisena tai ruskeana jo jonkun aikaa enkä ole löytänyt. Löysin tuollaisen täsmälleen samanlaisen vaa'an sieltä kirpparilta ja olin jo kiikuttamassa sitä kassalle, kun mies tuli sanoon, että sen vanhemmilla on tollanen samanlainen vaaka. Anoppi kaivoi sen sitten jostain kaapista ja mä sainkin sen sitten ihan omakseni! Olisi kannattanut varmaan sanoa miehellekin ääneen jossain vaiheessa että haluisin tollasen vaa'an! ;D

   Poista
  2. Mää ettein kans kauan ittelleni vaakaa, mut ne oli meillä päin aina kauheen kalliita. Loimaalta löyty täyrellinen parilla eurolla. Anopille ko sen innoissani esittelin, ni se taas tapans mukkaan vaan tuhahti että "turhaan tommosia ostelet, olisit pyytäny multa". Eli ei niin onnellinen loppu meijän tapauksesa. :-)

   Poista
  3. Voi ei! Sulla kävikin sitten huonompi tuuri. :/ Mutta jos parilla eurolla löysit kuitenkin, niin sehän on kiva löytö joka tapauksessa!

   Poista
 2. Taidan nauttia enemmän siitä kun löyrän kirppikseltä jottain kivvaa halvalla, kuin että anoppi antaa sen tavaran mulle. Kirppiksillä on niin ihana kierrellä. :-)

  VastaaPoista