29. marraskuuta 2012

Uusi keräilykohde.Minulla ei lapsena tainnut olla yhtäkään Tammen kultaista kirjaa, joten en ole niistä ennen kovin innostunut. Nyt löysin kirpulta Kolme karhunpoikaa -kirjan ja luettiin se heti iltasaduksi. Tykästyin niin, että kai noitakin pitää alkaa keräilemään. Miehen kotoa saamme kuulemma heti kaksi kirjaa, joten sitten tarvitsee kerätä enää 177 185 kirjaa! ;D

Muut mahtavat kirppulöydöt myös kuvassa. Domino-peli 1€, puupalikat 0,50€ sekä ihanat retrotyynyliinat. Puupalikoita alkaakin olemaan jo ihan kivasti. Niistä saa jo vaikka mitä lauseita.

4 kommenttia:

 1. Meillä on noita Tammen kultaisia kirjoja aika kasa, ne on mahtavia! Minulla on säilynyt niitä aika paljon omasta lapsuudesta. Meillä on myös tuo ihana Dominopeli ja noita palikoita :) Hyviä löytöjä! Täytyykin sinun blogia alkaa seuraamaan, taitaa meillä olla samanlainen maku :)

  VastaaPoista
 2. Joo tiedän että moni keräileen noita Tammen kultaisia kirjoja. Niissä on aika kovat hinnat tuolla kirppareilla, mutta kun bongasin ton yhden kirjan pienellä rahalla, niin ajattelin katsastaa onko ne niin kivoja. Ja onhan ne!
  Mä tykkään kans sun blogista tosi paljon, koska meidän maut näyttää kohtaavaan hyvin. :D

  VastaaPoista
 3. Minäkin kerään noita puupalikoita. Leikin niillä lapsena ja ne ovat kyllä säilyneet mutta kuuluivat isosiskolleni joka on ottanut ne nyt omalle lapselleen käyttöön. Erityisesti pidän tuohon sarjaan kuuluvista mustaherukkakuvista, ne ovat jotekin niin järkyttävän ihanan näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne mustaherukat on söpiksiä ja myöskin nuo kalat. :)

   Poista